Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac: Dvoje sa simptomima koronavirusa smešteno u bolnicu

Štab za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu saopštio je danas da su dve osobe sa simptomima koronavirusa primljene u Opštu bolnicu u tom gradu.

Navodi se da kod njih još nije potvđen koronavirus, a rezultati testova se očekuju.

U opštini Gornji Milanovac do sada su potvrđena dva slučaja zaraze koronavirusom. Jedan oboleli je u Kliničkom centru u Kragujevcu na respiratoru, dok se druga osoba, kako je navedeno, uspešno oporavlja u kućnoj izolaciji.

U samoizolaciji u Gornjem Milanovcu nalazi se 250 osoba, među kojima su oni koji su kontaktirali sa obolelima, povratnici iz inostranstva i sa turističkih putovanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

GORNJI MILANOVAC: Dve osobe zaražene, još dve sa simptomima korona virusa čekaju rezultate

Izvor: Kurir, 31.Mar.2020

Štab za vanredne situacije u Gornjem Milanovcu saopštio je danas da su dve osobe sa simptomima korona virusa primljene u Opštu bolnicu u tom gradu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.