Gorko je zaplakao na utakmici i njegove suze obišle su Srbiju: Sad se pojavio na sahrani Vlahovića, vidno je uzdrman (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 12:36

Gorko je zaplakao na utakmici i njegove suze obišle su Srbiju: Sad se pojavio na sahrani Vlahovića, vidno je uzdrman (FOTO)

Teški dani.

Danas je u Srbiji drugi dan žalosti zbog ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i masovnog ubistva u selima u okolini Smedereva i Mladenovca.

Danas je i sahrana četiri učenika i radnika obezbeđenja škole na Vračaru, ali i petorice momaka koji su ubijeni u pucnjavi u Malom Orašju.

Troškove sahrane đaka snosi Grad Beograd.

Na groblju Lešće u Beogradu u 12 časova počinje sahrana čuvara Dragana Vlahovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Veliki broj građana i učenikase okupio da se pozdravi od herojski nastradalog čuvara škole  "Vladislav Ribnikar".

Među onima koji su došli da odaju poštu Vlahoviću nalazi se i najpoznatiji košarkaški menadžer Miško Ražnatović.

Inače, Ražnatović je u četvrtak bio na meču Partizana i Real Madrida u okviru Evrolige.

Na početku susreta tokom minuta ćutanja i bacanja cveća na teren menadžer je gorko zaplakao i taj snimak je obišao Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.