Gore društvene mreže: Tviteraši napravili brutalne fotomontaže Nade Macure (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2018, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gore društvene mreže: Tviteraši napravili brutalne fotomontaže Nade Macure (FOTO)

Zbog uloge u Nemanjićima napali portparolku Hitne pomoći

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura trebalo bi da se ponovo oproba kao glumica, i to u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine", a kako je najavljeno ona će u nastavku emitovanja serije, glumiti mletačku princezu.

Pročitajte i:

Ipak, ova informacija se nimalo nije dopala tviterašima pa su najbrutalnije, komentarima ali i fotomontažama napali Nadu Macuru.

Pojavljivanje N.Macure >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u seriji #Nemanjici ponizenje je za sve glumce i filmske stvaraoce, a potom i potvrda da je to najveci dilentatizam u nasoj kinematografiji.

— Slavisa Pavlovic ✋ (@pavlovic9) March 18, 2018

Sreća pa Mletačka republika više ne postoji, bombardovali bi nas zbog ovoga sa Nadom Macurom...#nemanjići

— Joker (@jokererlive) March 17, 2018

Zamislite Mada Macura odigra neku scenu u #Nemanjići ono razbije sve, cela Srbija zaplače, haos, a mi se ovako zezamo.

— Mika Jelenkovic (@MikaJelenkovic) March 17, 2018

Baba mletačke princeze koja oduzima dah i pričvrljivanjem pretvara u pepeo i prah.#Nemanjici#snsDNO pic.twitter.com/IaguqydUkK

— Rampel 📢 (@vucicuduckajga) March 17, 2018

 Ipak, Nada Macura dostojanstveno je podnela ovakvu vrstu vređanja, i nije želela da komentariše šta se piše na ovoj društvenoj mreži.

Nemanjići...obucite se slojevito! pic.twitter.com/eVO5vIGo80

— Igor Brakus (@IgorBrakus) March 18, 2018

I'll be back...Nemanjici pic.twitter.com/PDD4TQZWMp

— no pasará (@svoja01) March 17, 2018

Eto sanse za Rastka da pričvrlji Mletacku princezu #nemanjici pic.twitter.com/IuyBblFQnf

— H E L E N A (@sremica_87) March 17, 2018

Podsetimo, Nada Macura veoma je bila uzbuđena zbog angažmana u kojem će, ako pregovori pođu po planu, imati epizodnu ulogu mletačke princeze, a presudno da dobije ovu ulogu je, kako je i sama objasnila, sličnost koju ima sa likom princeze.

- Princeza ima puno sličnosti sa mojim licem i likom i to je bilo presudno da me izaberu i trenutno smo u pregovorima. Još nemam konkretnu ponudu. Tek ću da se uputim u lik mletačke princeze. Možda se nešto promeni u poslednjem momentu. Nadam se da će producent koji je osmislio da ja budem princeza ostati istrajan u svojoj nameri. Ponude dobijam stalno, a onda procenim da li je to za mene - rekla je Macura u ranijoj izjavi novinarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.