Goran nestao pre 20 dana: Ni traga, ni glasa od njega, počećemo da obilazimo manastire (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 14:54

Goran nestao pre 20 dana: "Ni traga, ni glasa od njega, počećemo da obilazimo manastire" (FOTO)

Nestanak Gorana Tomića prijavljen je 16. januara, kada je poslednji put viđen u prepodnevnim satima u dvorištu porodične kuće na Orešcu

Ni posle 20 dana potrage, od Gorana Tomića (45) iz Smedereva nema ni traga ni glasa, a porodica i prijatelji još jednom upućuju apel javnosti da im se svako ko ima bilo kakvu informaciju o njemu, javi.

- Potraga je pojačana, uključeni su svi, od svakodnevne potrage prijatelja, preko lovačkog društva, policije, Žandarmerije... Ništa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ni traga. Ne znamo više gde da idemo da tražimo. U planu nam je da počnemo da obilazimo manastire - kaže prijatelj nestalog Gorana za Smederevske novine.

http://smederevskenovine.rs/2021/01/26/nestao-sugradjanin-goran-tomic-de... NESTAO SUGRAĐANIN GORAN TOMIĆ, DESET DANA POTRAGE BEZ USPEHA

Posted by Smederevske novine on Tuesday, January 26, 2021

Podsećanja radi, nestanak Gorana Tomića prijavljen je 16. januara, kada je poslednji put viđen u prepodnevnim satima u dvorištu porodične kuće na Orešcu. Na sebi je imao deblju braon duksericu sa kapuljačom, a dole tamno plavu šuškavu trenerku.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Goranu, njegovi najbliži mole da javite na telefon 063/337-449.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.