Googleov novi servis automatski deli fotografije

Izvor: N1 televizija, 31.Maj.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Googleov novi servis automatski deli fotografije

Kompanija Google razvila je servis koji automatski šalje fotografije ljudima koji su na njima prikazani. Aplikacija će moći da identifikuje prijatelje i članove porodica, koristeći se prepoznavanjem njihovih lica.

Korisnici će imati opciju da dopuste automatsko deljenje fotografija. Ako ne žele takvu opciju primaće upit drugih ljudi koji s njima žele da podele fotografije.

Inovacije je najavio menedžer Anil Sabharval na konferenciji Googlea održanoj u Montain >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Viewuu u Kaliforniji.

Kompanija je predstavila i Google Lens, novi servis koji prepoznaje sadržaj slika. Taj servis, na primer, može da pruži informacije o zgradi ili slici prikazanoj na fotografiji.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guglov novi servis automatski deli fotografije

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2017

Kompanija Google razvila je servis koji automatski šalje fotografije ljudima koji su na njima prikazani. Aplikacija će moći da identifikuje prijatelje i članove porodica, koristeći se prepoznavanjem njihovih lica...Korisnici će imati opciju da dopuste automatsko deljenje fotografija. Ako ne žele...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.