Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google odbacuje glasine o gašenju Pixel linije telefona

Pixel i Pixel XL su najnoviji premijum telefoni kompanije Google. Iako nisu stari još ni godinu dana, već su počele da se pojavljuju glasine o otkazivanju proizvodnje Pixel telefona. Međutim, ove informacije su od strane samog Google-a okarakterisane kao netačne i odbačene su.

Glasine su potekle sa Reddit foruma, na kom je objavljen navodna email prepiska između korisnika i kanadskog Telusa, u kome se navodi da je korisnikova porudžbina otkazana jer je prestala proizvodnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Pixel telefona. Google je ove glasine zvanično odbacio u saopštenju:

"Veoma smo zadovoljni potražnjoim za Pixel XL telefonima u Kanadi. Telus trenutno nema Pixel XL na zalihama, ali mi radimo na tome da sa partnerima popunimo praznine u našim maloprodajnim lancima. Potvrđujemo da proizvodnja Pixela nije prestala", saopšteno je iz Google-a.

Dakle, oni koji su zabrinuti za dostupnost ili budućnost aktuelne generacije Pixel telefona, mogu da odahnu, jer Google ne planira prekid njihove proizvodnje.

(Ubergizmo)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.