Google kupio Emu

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google kupio Emu

Kompanija Google je kupila aplikaciju za elektronske poruke sa veštačkom inteligencijom, "Emu", koja može da transformiše tu aplikaciju u pravog virtuelnog pomoćnika.

Detalji o vrednosti finansijske transakcije nisu objavljeni.

"Emu", lansiran pre nekoliko meseci nakon izlaska u beta verziji aprila 2014. godine, omogućava direktno deljenje mape sa prikazom mesta gde se osoba nalazi, omogućava pristup agendi i podešavanje podsetnika, a to sve bez napuštanja dela za slanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i primanje poruka.

Prečice integrisane u aplikaciji omogućavaju da se sve brzo deli. Ukoliko, na primer, aplikacija registruje da osoba putem SMS-a priča o nekom restoranu, ona će predložiti uvid u komentare gostiju, čak i rezervaciju stola.

Isti postupak je i kada se radi, na primer, o filmovima u bioskopima.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.