Google je najpoželjniji gazda

Izvor: Mondo, 17.Jan.2013, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google je najpoželjniji "gazda"

Top pet kompanija koje su najpoželjnije za rad u Americi su Google, SAS, CG Healthcare Services, Boston Consalting Group i Wegmans Food Market.

Prema najnovijem istraživanju magazina Fortune, Google je četvrtu godinu zaredom dobio titulu najpoželjnijeg poslodavca u Americi.

Glavni urednik časopisa Andi Server rekao je da su prilikom istraživanja u obzir uzeti visina plate i ostalih naknada kao važan faktor, ali da nisu zanemarene ni ostale beneficije koje značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << utiču na zadovoljstvo i motivaciju samih zaposlenih.

Velnes centri, besplatna hrana, povlastice za kućne ljubimce, sportski kompleksi - samo su neke od beneficija koje Google pruža svojim zaposlenima, pa se može reći da se sa opravdanim razlogom našao na samom vrhu liste najboljih kompanija.

Iako mnogi prilikom razmatranja najboljih poslodavaca u obzir uglavnom uzimaju finansijske faktore, odnosno visinu plate, postoje i brojni drugi faktori koji utiču na zadovoljstvo radnika na radnom mestu. Briga o deci, usklađenost privatnog života sa karijerom i zdravstvene povlastice samo su neki od faktora koji su uzeti u obzir prilikom izbora za najbolje poslodavca.

Nažalost, malo ko zaista dobije šansu da se zaposli u kompaniji Google. Oni koji je dobiju moraju maksimalno da se potrude kako bi je iskoristili, a šta sve moraju da znaju i kakva pitanja mogu da očekuju na intervjuu saznajte OVDE.

Da nije sve tako ružičasto ni u najpoznatijoj internet kompaniji potvrdili su ljudi, koji kažu da im je posao u Googlu bio najgori u životu. Jednu od potresnih priča o tome možete pročitati OVDE.

Aleksandar Rodić ima 29 godina i već radi za Google. Foto: MONDO portal.

Da se vredan rad, trud i talenat, ipak na kraju isplate posvedočio nam je Aleksandar Rodić, koji je nakon završene Više tehničke škole u Beogradu dobio stipendiju za školovanje u Americi i nakon prakse u Electronic Artsu, Lucas Filmu i Pixaru dobio poziv da radi u Google kompaniji. Aleksandar je od Božića član velikog Google tima, a ako vas zanima šta je to što je Google spazio i nagradio kod Aleksandra, pročitajte OVU MONDO priču.

(MONDO - agencije)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.