Google ipak ne odustaje od Nexus-a, tablet stiže u aprilu

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google ipak ne odustaje od Nexus-a, tablet stiže u aprilu

Posle priča da će Google ugasiti liniju Nexus, dolazi obrt u vidu najave novog tablet koji će opet izraditi Asus. Tablet Nexus 7 zabeležio je veliki uspeh na tržištu

On bi trebalo da se pojavi u prodaji u aprilu, kao i da ima veoma pristupačnu cenu na Google Play servisu.

Od hardverskih karakteristika napominje se dijagonala ekrana od osam inča, što će biti prvi takav model nakon modela sa sedam i deset inča. Iz kompanije Google nisu želeli da komentarišu navode o novom modelu.

Neki od analitičara spominju da će Nexus 8 imati fullHD ekran, procesor sa četiri jezgra i dva gigabajta radne memorije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Google ipak ne odustaje od Nexus-a, tablet stiže u aprilu

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Posle priča da će Google ugasiti liniju Nexus, dolazi obrt u vidu najave novog tablet koji će opet izraditi Asus. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.