Gologuzi Mrčo

Izvor: Kurir, 07.Okt.2009, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gologuzi Mrčo

Nekadašnji član Montenigersa Igor Lazić prvi je „fensi“ seljak koji je pred kamerama ostao go ko od majke rođen. On je u nedelju uveče 

Nekadašnji član Montenigersa Igor Lazić prvi je „fensi“ seljak koji je pred kamerama ostao go ko od majke rođen. On je u nedelju uveče na seoskom domaćinstvu pored Barajeva igrao jednu igru zajedno sa ostalim kolegama, Zoranom Radojkovićem Piletom, Sašom Jovanovićem, Marinom Perazić i Oljom Crnogorac, a pravila su bila takva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da svako ko pogreši skida po jedan deo odeće sa sebe.

- Niggor se sve vreme zezao, pa je u nekim trenucima i namerno grešio, nakon čega je skidao deo po deo odeće. Ubrzo je ostao samo u gaćama, a nakon toga je skinuo i donji veš, pa je svoju muškost pokrio prslukom. Goluguzi Mrčo nastavio je da se zeza, skače i zasmejava ostale farmere, a u jednom trenutku ispao mu je privremeni zaklon, pa je na trenutak ostao potpuno go, što je silno razveselilo ostale farmere. Međutim, brzo se savio i podigao prsluk, nakon čega se odmah obukao - priča naš izvor blizak produkciji.

Sve ovo dešavalo se tokom živog uključenja na Televiziji Pink u terminu između 23 časa i ponoći , pa su mnogi gledaoci mogli da vide trenutak kada je Crnogorac ostao bez gaća. Bilo kako bilo, očigledno je da se stvari na „Farmi“ sve više zahuktavaju, pa tako nema sumnje da će do kraja serijala popularni VIP seljaci pokazati svašta.[ antrfile ]

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.