Golicanje po tabanima - sledeća akcija vlade protiv mafije

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 17:29

"Golicanje po tabanima - sledeća akcija vlade protiv mafije"

Lider Pokreta za promene i jedan od lidera vladajućeg Demokratskog fronta Nebojša Medojević kaže da mu je mnogo teško da prati borbu ove vlade protiv mafije.

Kako je naveo, svi imaju iste dresove.

Medojević je to poručio povodom puštanja da se brani sa slobode navodni šef tzv. kavačkog kriminalnog klana Slobodan Kašćelan i drugi, uhapšeni u utorak uveče.

“Cirkuska predstava. Humorom protiv mafije. Sad sam shvatio taktiku vlade u borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mafije. Zasmjavaju ih i nadaju se da će mafija dobiti grčeve u stomaku od smeha”, napisao je Medojević na svom nalogu na Tviteru. Dodao je da se "očekuje da sledeća akcija vlade protiv mafije bude golicanje po tabanima”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HUMOROM PROTIV MAFIJE" Medojević, Milačić i Mandić ismejali crnogorsko pravosuđe zbog puštanja Kašćelana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021

Medojević očekuje "da sledeća akcija vlade protiv mafije bude golicanje po tabanima"..Lider Pokreta za promene i jedan od lidera vladajućeg DF-a, Nebojša Medojević, poručio je danas da mu je mnogo teško da prati borbu ove vlade protiv mafije , jer, kako je naveo, svi imaju iste dresove...Medojević...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.