Izvor: Blic, 26.Feb.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golden boy

On bi morao bi da bude pametan, duhovit i lep. Bilo bi lepo da ima divan osmeh i da je uspešan. Još kad bi bio dečko iz komšiluka! Mora da je takav muškarac iluzija ili savremeni Romeo. Ovaj je i to bio. Na filmu, posle koga je svaka tinejdžerka na svetu poželela da bude njegova Julija.

Dikaprio. Sve bolji i bolji. Godine kao da rade za njega. A žene se sve više otimaju. Ta histerija uglavnom je povezana sa ženama i njihovom percepcijom romantike. Tačnije idejom o idealnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << muškarcu koji ne daj bože da zaspi u sofi sa rukama na svom dobro odnegovanom pivskom stomaku.

Ali ukoliko bismo ipak morale da zamislimo idealnog, ovaj bi bio na samom vrhu. Jer on nije samo simpatičan klinac. Na njegovom primeru razlika između lepog klinca i tinejdžera koji je postao muškarac, očigledna je.

Eh da je više takvih primera. Dovoljno zrelih, očigledno vrednih, uvek posebnih, a svežih. Pogledajte malo bolje. Ovi zlatni momci se kriju iza različitih lica. I nije ih lako prepoznati. Nekad su slatki tinejdžeri, a ponekad kolege sa faksa koje provode sate u biblioteci, muškarci sa kojima možda ne biste odmah izašle. Nikada nisu ono što vam se učini na prvi pogled. Od njih uvek možete dobiti više nego što očekujete. Naravno, ukoliko ih prepoznate na vreme. Jer oni su zlatni momci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.