Gola Rijana  na naslovnici magazina GQ

Izvor: Blic, 13.Nov.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola Rijana na naslovnici magazina "GQ"

Pop zvezda Rijana u više navrata se slikala golišava, ali ovoga puta otišla je najdalje. Bez gaćica i brushaltera, pozirala je za magazin "GQ" samo ogrnuta jaknom, dok je intimne delove prekrila rukama. Rijana voli dominantne muškarce

Fanovi širom sveta već su navikli da viđaju Rijanu sa veoma malo odeće na sebi, ali najnovija fotografija ih je posebno obradovala.

Lepotica sa Barbadosa pokazala je brojne tetovaže pozirajući potpuno gola, ako se izuzme kožna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jakna kojom se ogrnula.

U intervjuu za "GQ" pevačica je otkrila da voli da dominira na svim životnim poljima, osim u ljubavi.

- U svim drugim aspektima sam dominantna, ali u vezi volim da se osećam kao žena. Zato se povučem i prepustim vođstvo muškarcu - rekla je Rijana.

Ona je ućutkala glasine o pomirenju sa Krisom Braunom, sa kojim se snimila duet "Nobodies Business" za svoj novi album "Unapologetic".

Kako bi promovisala sedmi album, koji izlazi 19. novembra, Rijana će tokom sedam dana održati koncerte iznenađenja u sedam evropskih gradova, u okviru "777" turneje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana pokazala tetovaže: Pozirala potpuno gola (Foto)

Izvor: Svet plus, 13.Nov.2012

Pop zvezda Rijana u više navrata se slikala golišava, ali ovoga puta otišla je najdalje. Bez donjeg veša, pozirala je za magazin GQ samo ogrnuta jaknom, dok je intimne delove prekrila rukama.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.