Gojkovićeva odredila pauzu zbog Stefanovića (FOTO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojkovićeva odredila pauzu zbog Stefanovića (FOTO)

Presednica Skupštine Srbije Maja Gojković odredila je petominutnu pauzu u radu parlamenta pošto nije dozvolila šefu demokrata Borislavu Stefanoviću da govori o događajima u Mionici, s obzirom da su lokalni izboru u tom mestu.

Stefanović je rekao da je upravo dobio informaciju da je pretučen kandidat DS za predsednika opštine Milan Gavrilović i zatražio prekid sednice, na šta je prvo reagovao Igor Bečić koji je u tom trenutku predsedavao sednicom istakavši da događanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Mionici nemaju nikakve veze sa zasedanjem.

“Ne možete da zloupotrebljavate povredu poslovnika, nema veze zasedanje sa događanjima u Mionici, za to postoje istražni i drugi organi”, rekao je Bečić, a Gojkovićeva, koja je preuzela predsedavanje upozorila je da će prekinuti sednicu ukoliko se bude govorilo “o tome što je Stefanović izrekao”.

“Moraću da tražim prekid prenosa, jer ne možemo da govorimo o temama koje nisu na dnevnom redu. Ne smemo da komentarišemo u izbornom danu i vi to dobro znate”, rekla je ona Stefanoviću, ne uvažavajući mišljenje šefa demokrata da je to problem “koji onemogućava rad skupštine”.

Gojkovićeva je prekinula rad i obavestila poslanike da neme ni direktnog prenosa skupštine i da će zasedanje biti emitovano odloženo, kao što se to i ranije praktikovalo.

Funkcioneri DS objavili su na tviteru fotografiju pretučenog Milana Gavrilovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.