Gojković čestitala Liju

Izvor: RTS, 19.Mar.2018, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković čestitala Liju

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković čestitala je Li Džanšuu izbor na mesto predsednika Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa.
"Upućujem Vam iskrene i najsrdačnije čestitke povodom izbora na odgovornu i visoku funkciju predsednika Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa i želim Vam mnogo uspeha u radu", navodi se u čestitki.
Gojkovićeva je, polazeći >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od prijateljstva naše dve zemlje, čiji je čelični karakter potvrđen i u dobrim i u teškim momentima istorije, izrazila punu spremnost na nastavak razvijanja naših plodonosnih odnosa u korist naših naroda, na osnovu okvira Sveobuhvatne strateške saradnje, kao i Protokola o formiranju Komisije naše dve institucije.
"Uz snažnu opredeljenost da učešćem u projektima od globalnog značaja kao što je 'Jedan pojas jedan put' pružimo doprinos izgradnji sudbinske zajednice naroda u interesu mira i saradnje na ravnopravnim osnovama, dozvolite da istaknem privrženost daljem sveukupnom unapređenju naših parlamentarnih i ukupnih odnosa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.