Gojković: Vučić vodi odgovornu politiku zaštite srpkog naroda

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2020, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Vučić vodi odgovornu politiku zaštite srpkog naroda

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je večeras da državnička, ozbiljna i snažna poruka koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio, predstavlja najbolju potvrdu njegove odgovorne politike zaštite srpskog naroda koji živi u regionu, i brige za opstanak srpskog naroda u Crnoj Gori.

"Predsednik je jasno pokazao spremnost da posvećeno radi na očuvanju srpskog naroda i da se suprostavi politici koja bi da zabranjuje srpsku zastavu i hapsi one koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ističu", navela je Gojković u pisanoj izjavi.

Predsednica Skupštine Srbije je uverena da je srpski narod u Crnoj Gori dobro razumeo poruke podrške i da je predsednik Srbije jasno ogolio suštinu, a to su pokušaji da se Srbi i srpski narod predstavi kao destabilizirajući element, a ne oni koji su doneli Zakon o slobodi veroispovesti, koji je uperen protiv srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve.

"Istovremeno, odluka predsednika da ne ide u Crnu Goru i pored njegove želje da provede Badnji dan sa srpskim narodom, je mudra i državnička odluka predsednika koji ne želi da njegovu posetu crnogorski režim iskoristi za nepostojeću ugroženost. Srbija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore, poštuje svoje susede, ali ima obavezu da brine o srpskom narodu koji živi u Crnoj Gori", istakla je Gojković.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Gojković: Odluka Vučića da ne ide u Crnu Goru je ozbiljna i mudra

Izvor: Blic, 05.Jan.2020, 01:20

Presednica Skupštine Srbije i funkcionerka SNS Maja Gojković ocenila je današnje obraćanje predsednika Srbije nakon razgovora s patrijarhom kao državničku, ozbiljnu i snažnu poruku koja predstavlja najbolju potvrdu Vučićeve odgovorne politike zaštite našeg naroda koji živi u regionu i brige...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.