Gojković: Potpredsednik parlamenta Milićević se polako oporavlja

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Potpredsednik parlamenta Milićević se polako oporavlja

Predsednica Skupštine Maja Gojković saopštila je danas na sednici da se potpredsednik parlamenta i poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević, koji je doživeo saobraćajnu nesreću polako oporavlja. Ona je rekla da je jutros posetila Milićevića koji leži u Kliničkom bolničkom centru Srbije.

"Prenosim vam pozdrave od našeg potpredsednika Milićevića. Posetila sam ga jutros. On se polako oporavlja. Prvo što me je pitao kada je skinuo masku sa kiseonikom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je šta ima novo u skupštini. Želimo mu svi zajedno uspešan i brz oporavak", rekla je Gojković.

Potpredsednik parlamenta Đorđe Milićević (41) i njegov vozač Dejan Jakovljević (34) povređeni su u petak ujutru u saobraćajnoj nesreći na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je službeni automobil SPS-a sleteo sa puta i udario u betonski stub.

Gojković demantuje medijske natpise o nabavci alkohola za parlament

Maja Gojković demantovala je danas navode jednog dnevnog lista da se za potrebe parlamenta nabavljaju alkoholna luksuzna pića.Ona je na sednici parlamenta rekla da želi da odbrani časti i ugled skupštine od neistinitih medijskih navoda, u kojima se poslanici predstavljaju kao "šljokare" i istakla da je još u januaru 2012. doneta naredba da se u parlamnet ne može unositi i služiti alkohol.

"Od tada sigurno niko nije uneo alkohol u ovu zgradu. Sramota je kako se sistematski ugrožava ugled svih poslanika i ja ću reagovati svaki dan na ovakve navode da bih zaštitila dostojanstvo i ugled poslanika", kazala je Gojković.

Dnevni list "Kurir" juče je objavio da se za ministre i poslanike planira nabavka 4.246 komada žestine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gojković posetila Milićevića: Polako se oporavlja

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Predsednica Skupštine Maja Gojković saopštila je na sednici da se potpredsednik parlamenta i poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević, koji je doživeo saobraćajnu nesreću polako oporavlja...Ona je rekla da je jutros posetila Milićevića koji leži u Kliničkom bolničkom...

Nastavak na N1 televizija...

Gojković: MIlićević se polako oporavlja

Izvor: Danas, 06.Nov.2018

Predsednica Skupštine Maja Gojković saopštila je danas na početku sednice parlamenta da se Đorđe Milićević, potpredsednik parlamenta i poslanik Socijalističke partije Srbije, koji je, prošlog petka na putu od Uba prema Valjevu , doživeo saobraćajnu nesreću polako oporavlja. Članak Gojković:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.