Gojković: Pevanje i sviranje u Skupštini ponižavanje parlamenta

Izvor: RTS, 28.Dec.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Pevanje i sviranje u Skupštini ponižavanje parlamenta

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da su poslanici Dosta je bilo pevanjem i sviranjem gitare u parlamentu pokušali da obesmisle i ponize najviše zakonodavno telo.
"Ova je bilo na nivou nekoga amaterskog zamišljanja kako izgleda proslava nečega posle neke noćne pijanke",  rekla je Maja Gojković novinarima pošto su poslanici DJB građanima iz Skupštinskog hola uz pesmu "Pada Vlada" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poželeli srećnu Novu godinu.

Predsednica Skupštine je rekla da ponašanje poslanika DJB govori više o njima nego o predsednici parlamenta i poslanicima vladajuće većine koji su vredno radili na donošenju više predloga zakona.
Gojkovićeva je navela i da neće reagovati ni na bilo koji način zbog današnjeg ponašanja poslanika DJB, i dodala da je "možda trebalo da reaguje neko drugi".
"Sigurna sam da će ovaj čin izazvati veliko negodovanje građana Srbije, jer građani biraju poslanike da bi radili i njihov život bio bolji, a ne da od ovog doma naprave cirkus. Samo sam sa gađenjem mogla da posmatram to (pevanje i sviranje) nekoliko sekundi", rekla je Gojkovićeva.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MAJA GOJKOVIĆ: Radulović je pevanjem i sviranjem PONIZIO PARLAMENT

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2016

Predsednica Skupštine Maja Gojković navela je da neće reagovati zbog današnjeg muzičkog performansa lidera Dosta je bilo Saše Radulovića u Skupštini Srbije..Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da su poslanici Dosta je bilo (DJB) pevanjem i svirajem gitare u parlamentu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.