Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojko Đurić na listi najplemenitijih

BEOGRAD - U Skupštini grada Beograda uručene su nagrade za najplemenitiji podvig godine "Večernjih novosti", a osim najplemenitijeg čovjeka u Srbiji Gorana Sladojevića iz Badovinaca, među dobitnicima specijalne plakete je i dječak Gojko Đurić iz Bijeljine, koji se sam brine o svom bolesnom ocu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Priznanja "Novosti" za najplemenitije

Izvor: RTS, 10.Feb.2014

Najhrabriji, najnesebičniji i najplemenitiji građani Srbije, Crne Gore i Republike Srpske danas su dobili plakete "Večernjih novosti" za najplemenitiji podvig godine...Plemeniti ljudi nesebičnih dela iz regiona nagrađeni su plaketama "Večernjih novosti" za svoje podvige..."Nagrađena su dela,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.