Грчки бенд „Godsleep“ 16. новембра у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Nov.2023, 08:39

Грчки бенд „Godsleep“ 16. новембра у СКЦНС Фабрици

Грчки бенд „Godsleep“ наступиће 16. новембра у СКЦНС Фабрици, у склопу европске турнеје под називом “Permanent Vacation”. Фото: new.gigstix.com Бенд је основан средином 2010. године у Атини када се пет особа са заједничким музичким интересовањима, високим амбицијама и вољом за стваралаштвом окупило >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са истом сврхом.
Резултат? Гласан, хевy рок у нижем темпу са елементима стонера. Бенд је објавио три албума – “Thousand sons of sleep”(2015), “Coming of age” (2018) и “Lies to survive” (2023). Делили су бине са многим бендовима као што су La Otracina, Kadavar, Nightstalker, Talbot…
Улазнице су у претпродаји по цени од 600 динара. На дан концерта цена улазнице износиће 800 динара. Врата Фабрике отварају се у 20 часова. Концерт ће почети у 21:00 час.
Programi Galerije Matice srpske za ovu nedelju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грчки бенд „Godsleep“ 16. новембра у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.