Godišnjica stradanja 350 Srba u Hrvatskoj

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2011, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnjica stradanja 350 Srba u Hrvatskoj

Danas se navršava 18 godina od kako su hrvatske oružane snage izvršile agresiju pod nazivom "Maslenica" na južne delove Republike Srpske Krajine tokom koje je poginulo 348 Srba, među njima 35 žena i troje dece, saopštila je organizacija "Veritas".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GODIŠNJICA NAPADA HRVATSKE VOJSKE NA RAVNE KOTARE

Izvor: Kurir, 22.Jan.2011

BEOGRAD - Dokumentacioni-informativni centar "Veritas" podseća da se danas navršava 18 godina od napada hrvatskih oružanih snaga na delove tadašnje Republike Srpske Krajine, tokom koje je na srpskoj strani poginulo 348 vojnika i civila..."Veritas" je naveo da je ta akcija, pod nazivom "Maslenica",...

Nastavak na Kurir...

Godišnjica stradanja Srba u "Maslenici"

Izvor: Mondo, 22.Jan.2011

Danas navršava 18 godina od napada hrvatskih oružanih snaga na delove tadašnje Republike Srpske Krajine, tokom koje je na srpskoj strani poginulo 348 vojnika i civila, a 165 ljudi umrlo je u izbeglištvu.

Nastavak na Mondo...

GODIŠNJICA STRADANJA SRBA U AKCIJI

Izvor: Kurir, 22.Jan.2011

BEOGRAD - Danas se navršava 18 godina od kako su hrvatske oružane snage izvršile agresiju pod nazivom "Maslenica" na južne delove Republike Srpske Krajine (RSK), tokom koje je poginulo 348 Srba, među njima 35 žena i troje dece...Organizacija "Veritas" podsetila je da je agresija izvršena u toku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.