GoPro reset: Stiže heroj, po pristupačnoj ceni / VIDEO

Izvor: B92, 30.Mar.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GoPro reset: Stiže "heroj", po pristupačnoj ceni / VIDEO

Kompanija GoPro planira sopstveno "resetovanje", posle nekoliko teških poslovnih godina. Jedan od koraka u tom pravcu je i budžetska GoPro Hero akciona kamera, koja će se prodavati po ceni od 199 dolara.

GoPro Hero izgleda kao i većina ostalih kamera u kompanijinoj liniji, ali se razlikuje po tome što nije opremljena funkcijama i sposobnostima koje imaju premijum modeli, kao što je Hero 6.

GoPro Hero može da snima u maksimalnoj rezoluciji od 1440p @60fps. Kamera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nema mogućnost snimanja slow-motion, niti 4K videa.

Može da snima fotografije od 10MP, ali ima samo jedan "rafalni" mod od 10 frejmova u sekundi.

Hardverske mogućnosti kamere su, takođe, slabije od uobičajenih GoPro modela. Umesto poznatog GP1 prilagođenog procesora (koji koristi Hero 6 Black model), GoPro Hero ima čip kompanije Ambarella.

Kamera ima 2-inčni displej na dodir, digitalnu video stabilizaciju i glasovnu kontrolu.

GoPro Hero je vodootporan uređaj, kompatibilan je sa svim postojećim GoPro dodacima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.