Gnev i dalje traje: Uhapšena devojka zbog proizvodnje i prodaje droge

Izvor: B92, 20.Mar.2021, 14:44

"Gnev" i dalje traje: Uhapšena devojka zbog proizvodnje i prodaje droge

Pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili su A. M.(19) iz Kraljeva zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Hapšenje je izvršeno u okviru akcije "Gnev".

Policija je sinoć u Čačku pretresom stana koji koristi osumnjičena pronašla 53 paketića sa oko 47 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, drobilicu, vagicu za precizno merenje, mobilni telefon, kao i 16.930 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Čačku, navodi se u saopštenju MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Devetnaestogodišnja devojka iz Kraljeva uhapšena sa 53 paketića marihuane

Izvor: Blic, 20.Mar.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u okviru akcije "Gnev", uhapsili su A. M. (19) iz Kraljeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.