Glupost godine po Eurosportu: Striptiz Đurovskog!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2013, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glupost godine po Eurosportu: Striptiz Đurovskog!

Skidanje šortsa, stavljanje na glavu, imitiranje Batistute i crveni karton...

 

Kako se bliži kraj još jedne godine, tako se mnogi prisećaju trenutaka koji su na neki način obeležili 2013. Eurosport je tako izabrao glupost godine, a prema njihovom mišljenu pobednik je Mario Đurovski.

 

Naslednik legendarnog fudbalera večitih rivala Milka Đurovskog, koji brani boje tajlandskog Muangtonga, postigao je fantastičan gol i proslavio ga na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neuobičajen način - skinuo je sorts, stavio ga na glavu i imitirao Gabrijela Batistutu. Zbog toga je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton i automatski zaradio suspenziju za naredni meč što je, prema mišljenju Eurosporta, dovoljno za titulu “Glupost 2013”.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Glupost godine po Eurosportu: Striptiz Đurovskog!

Izvor: Dzungla.org, 25.Dec.2013

Skidanje šortsa, stavljanje na glavu, imitiranje Batistute i crveni karton…. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.