Glumio je lošeg momka u skoro svim domaćim serijama, devojke su ga obožavale, a od večeras ga opet gledamo u uniformi (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumio je lošeg momka u skoro svim domaćim serijama, devojke su ga obožavale, a od večeras ga opet gledamo u uniformi (FOTO) (VIDEO)

Glumac Miloš Timotijević (41) u svojoj 24 godine dugoj glumačkoj karijeri, i dan-danas mami uzdahe ženskog dela publike glumeći lošeg momka. Najviše ga pamtimo kao Pabla, telohraniteja Ozrena Soldatovića u "Srećnim ljudima", inspektora u "Porodičnom blagu" i boksera u "Sedam i po". Od večeras ga gledamo ponovo u seriji "Vojna akademija 3".

Za njega važi da je opasan momak, bar u filmovima. Imao je želju da kroz socijalni rad pomaže drugima, a život ga je odveo na filmsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << platno i pozorišnu scenu.

Za ovog zgodnog glumca vreme kao da je stalo, pa danas izgleda skoro identično kao na početku karijere.

Foto: Printskrin/Youtube/RTS

Prijatelji za njega kažu da je strpljiv i osećajan, on nam ulogama često pokazuje drugo lice.



Iako je uglavnom tumačio sporedne uloge, svakoj je dao svoj lični pečat, pa se upravo po njima i proslavio.

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Jan 31, 2017 at 9:03am PST

Čak u sedam projekata igrao je uniformisana lica. Miloša ćemo od večeras pratiti u seriji "Vojna akademija 3", u kojoj tumači poručnika. Jedno je sigurno, uniforma mu odlično stoji.

  A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Feb 13, 2017 at 8:40am PST

A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Feb 6, 2017 at 1:24pm PST

Iz drugog pokušaja upisao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, gde je i diplomirao 1999. godine. Proslavio se i u Holivudu, igrao je u stranim filmovima.

  A post shared by Milos Timotijevic (@milosdtimotijevicofficial) on Nov 2, 2016 at 1:05pm PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Glumio je loseg momka u skoro svim domacim serijama devojke su ga obozavale a od veceras ga opet gledamo u uniformi (FOTO) (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 19.Feb.2017

Za ovog zgodnog glumca vreme kao da je stalo, pa danas izgleda skoro identično kao na početku karijere

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.