Glumica razvedena i usamljena: Ne želi da traži dečka preko interneta

Izvor: B92, 30.Jan.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica razvedena i usamljena: Ne želi da traži dečka preko interneta

Glumica Dru Barimor 2017. dočekala je razvedena i sama.

Kaže da zbog toga veoma pati, ali nema nameru da ljubav, kao neke njene prijateljice, traži preko aplikacija.

Dru i njen kolega Vil Kopelman razveli su kraje 2016. posle četiri godine braka.

Iako kaže da je šokirana zbog toga što njihov brak nije uspeo, kao i samoće koja ju je sačekala, ne želi da traži dečka preko interneta.


“Većina mojih prijateljica ima aplikacije na telefonu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za nalaženje partnera i to im je zabavno, ali ja to ne želim. Mene virtuelna stvarnost ne zanima. Želim da se trenutno posvetim sebi i svojoj deci. Imam dosta planova kada je gluma u pitanju, a uz to vodim i poslove u vezi sa proizvodnjom vina i kozmetikom”, otkrila je medijima glumica.

Njene ćerke, četvorogodišnja Oliva i dve godine mlađa Franki su glumičino najbolje društvo, a Dru kaže da je njena misija i da pokaže devojčicama koliko je važno raditi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.