Glumica preterala sa estetskim korekcijama: Evo kako nekadašnja seks bomba izgleda danas

Izvor: B92, 05.Feb.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica preterala sa estetskim korekcijama: Evo kako nekadašnja seks bomba izgleda danas

Glumica Kim Bejsinger je nedavno viđena na premijeri filma “Pedeset nijansi mračnije“ u Los Anđelesu gde je mnoge iznenadila svojim izgledom.

Naime, Kim je slavu i status seks bombe stekla u filmu „Devet i po nedelja“, a sada ima 63 godine i tumači lik Elene Linkoln, damu sa kojojm Kristijan Grej ima prvo sado-mazo iskustvo.

Kada se nedavno pojavila na premijeri mnogi su primetili da je preterala sa estetskim korekcijama. Na licu glumice nema nijedne bore, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čini se da nije imala meru kada je botoks u pitanju.

Jasno se vidi da je glumica radila i korekciju očnih kapaka, lifting celog lica, popunjavanje jagodica, a sada zbog svega toga podseća na voštanu lutku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evo kako nekadašnja seks bomba izgleda danas

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2017

Glumica Kim Bejsinger je nedavno viđena na premijeri filma "Pedeset nijansi mračnije" u Los Anđelesu gdje je mnoge iznenadila svojim izgledom...Naime, Kim je slavu i status seks bombe stekla u filmu „Devet i po nedjelja", a sada ima 63 godine i tumači lik Elene Linkoln, damu sa kojojm Kristijan...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.