Glumica odgovorila na kritike: Depardje je želeo da me ubije!

Izvor: Blic, 11.Maj.2015, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica odgovorila na kritike: Depardje je želeo da me ubije!

Žilijet Binoš važi za jednu od najšarmantnijih i najtalentovanijih glumica, ne samo u rodnoj Francuskoj, veći i na planeti. Ipak, postoji jedna osoba koju ona nikada nije uspela da očara – svog kolegu Žerara Depardjea.

Američka filmska akademija 1996. godine nagradila je Žilijet Binoš Oskarom za najbolju sporednu žensku ulogu, za film "Engleski pacijent". Depardje je smatrao da ona to nije zaslužila, te je u jednom intervjuu 2010. žestoko izvređao koleginicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Ona nema ništa, apsolutno ništa. Molim vas, možete li da mi objasnite u čemu je tajna ove glumice i zašto je toliko cenjena - upitao je on novinara.

Tek pet godina kasnije, Žilijet je rešila da mu odgovori.

- Mislim da postoji tajna. Kada ste ispred kamere, dogodi se nešto, neka veza, neki pokret, neka čudna vrsta napetosti. Tada pronađete deo sebe sa kojim svako može da se poveže. A kada to uradite kako treba, možete da zamislite sva srca kako kucaju u istom ritmu. U tome je tajna - bjasnila je ona, te dodala da su je Žerarovi komentari ipak povredili.

- Depardje je želeo da me ubije. Želeo je da me ubije. Ali, ja sam i dalje ovde.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.