Glumica Brioni Mekroberts se bacila pod voz

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Brioni Mekroberts se bacila pod voz

Beživotno telo glumice Brioni MekRoberts našli su čistači na železničkoj stanici gde se bacila pod voz. Glumica najpoznatija kao Margo iz petog nastavka “Pink Pantera”, preminula je u 57. godini na londonskoj stanici metroa Fulham.

Supruga Dejvida Roba poznatog kao dr. Klarkson iz serije “Downton Abbey”, bacila se pod voz. Njeno beživotno telo našli su čistači pre dolaska prvih putnika. Prizor su opisali kao iz horor filma i utvrdili kako da su Brioni bile polomljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve kosti. Ne zna se što ju je nateralo na samoubistvo, a njeni najbliži su šokirani.

- Margo je bila divna žena. Imala je puno problema, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da će na taj način okončati život - rekao je udovac Dejvid, koji je s Engleskinjom bio 20 godina u braku.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAGIČNO: Glumica Brioni Mekroberts se bacila pod voz

Izvor: Kurir, 22.Jul.2013, 20:11

Glumica Brioni Mekroberts, najpoznatija kao Margo iz petog nastavka "Pink Pantera", preminula je u 57. godini na londonskoj stanici metroa Fulham. Beživotno telo glumice našli su čistači na železničkoj stanici gde se bacila pod voz...Supruga Dejvida Roba poznatog kao dr Klarkson iz serije "Downton...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.