Glumci slavili

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumci slavili

Povodom zadnje klape filma „Crna Zorica“, sinoć je u restoranu „Pahuljica“ organizovan koktel na kojem su se družili sa svojim prijateljima glavni glumci, BaneTrifunović i Ljuma Penov, i rediteljski dvojac Radoslav Pavković i Grkinja Hristina Hadžiharalambus, kao i mnogi drugi.

Deo glumačke ekipe sinoć je uživao uz zvuke tamburice u druženju sa svojim kolegama i prijateljima povodom završetka zadnje klape filma „Crna Zorica". Šarmantna glumica Ljuma Penov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i glumac Bane Trifunović bili su zvezde večeri.

- Ja glumim Zoricu, glavnu junakinju. To je devojka nad kojom visi nesvakidašnja kletva - svako ko se u nju zaljubi nastrada, odnosno tada kletva deluje. Ovaj film je ustvari komedija sa elementima bajke i radnja je smeštena u Istočnu Srbiju, u kojoj i dalje vladaju praznoverje i predrasude.

Ona traga za izlečenjem da bi se ostvarila u ljubavi i spremna je na sve. Naravno, tu se pojavljuje Mane,koga igra moj kolega Bane, uobraženi policajac koji ne veruje u kletve, ali ni sam nije svestan u šta se upušta. Glumačka ekipa je zaista divna i ja sam uživala radeći sa sjajnim rediteljima i svojim kolegama, od kojih sam naučila puno dobrih stvari – rekla je glavna junakinja ove interesantne komedije.

Pored pomenutih glumaca u filmu igraju i Mirjana Karanović, Zoran Cvijanović, Miša Janketić, Nikola Pejaković i drugi. A scenario potpisuje i Goran Mojsin. Slavlje i druženje uz živu muziku je trajalo satima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.