Glumac Rip Torn ostaje u zatvoru

Izvor: Blic, 11.Avg.2010, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Rip Torn ostaje u zatvoru

Sud u Konektiketu (SAD) odbio je zahtev za uslovnu slobodu američkom glumcu Ripu Tornu, koji je u januaru uhapšen zbog toga što je pijan i naoružan upao u jednu banku, prenosi AP.

Prema toj presudi, Torn (79) ne zaslužuje da bude uključen u program uslovnog oslobađanja, kojim bi iz njegovog dosijea bila izbrisana presuda zbog oružanog upada u banku.

Sudija Džejms Ginokio saopštio je da su optužbe previše ozbiljne, naročito ako se imaju u vidu Tornovi raniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << problemi s alkoholom. Jedna od tačaka optužnice za to delo predviđa kaznu od godinu dana zatvora. Torn je optužen da je 29. januara provalio u banku u blizini njegove kuće u Salsberiju u Konektiketu. Policija je tada saopštila da je Torn kod sebe imao napunjen pištolj i da je bio toliko alkoholisan da je mislio da je ušao u svoju kuću.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.