Gloub: Princ Vilijam postaj kralj Engleske

Izvor: Blic, 14.Mar.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gloub: Princ Vilijam postaj kralj Engleske

Princ Vilijam, drugi u naslednom nizu za britanski tron, „preskočiće“ svog oca Čarlsa i postati sledeći kralj Ujedinjenog Kraljevstva.

Tako je, prema pisanju magazina „Gloub“, odlučila Elizabeta Druga, godinama prateći „četiri igrača“.

Američki magazin Gloub (Globe) objaviće u svom štampanom izdanju 24. marta da je britanska kraljica Elizabeta Druga odlučila da ovog leta abdicira i da kao novi vladar Ujedinjenog Kraljevstva bude krunisan Vilijam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vojvoda od Kembridža, prenose danas britanski portali.

Prenosi se pisanje Glouba da će umesto princa Čarlsa i njegove supruge Kamile, novi kralj i kraljica biti Vilijam i Kejt.

Izgleda da je kraljica Elizabeta proteklih godina veoma pažljivo pratila „četiri igrača“ i da je donela konačnu odluku ko će nastaviti njeno nasleđe, piše pomenuti magazin.

Inače, posle kraljice Elizabete, princ Vilijam, nosilac titula vojvoda od Kembridža, grof od Strathorna i baron od Karikfergusa, najpopularniji je član kraljevske porodice, pokazala su istraživanja iz 2012. godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gloub: Princ Vilijam postaje kralj Engleske

Izvor: Blic, 14.Mar.2014

Princ Vilijam, drugi u naslednom nizu za britanski tron, „preskočiće“ svog oca Čarlsa i postati sledeći kralj Ujedinjenog Kraljevstva...Tako je, prema pisanju magazina „Gloub“, odlučila Elizabeta Druga, godinama prateći „četiri igrača“...Američki magazin Gloub (Globe) objaviće u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.