Gledao je smrti u oci a onda se desilo cudo zbog kojeg ce da slavi jos jedan rodjendan

Izvor: medio.rs, 20.Jan.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledao je smrti u oci a onda se desilo cudo zbog kojeg ce da slavi jos jedan rodjendan

Vozač automobila je zgrabio kameru kako bi zabeležio neverovatne prizore koje su ga mogle koštati života

Na auto-putu u Nju Džerziju dešavaju se strašne nesreće prouzrokovane pojavom crnog leda. Prevrnuta vozila vode ka većim problemima, pa tako mala saobraćajna nesreća, može da dovede do velikog lančanog sudara.

Na internetu se pojavio snimak, na kome je prikazana nesreća uživo, u kojoj su dva kamiona sudarila na magistrali I-95 u blizini Nju Brunsvika. Vozač >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je bio autor snimka koji je čuo buku i odmah zgrabio kameru kako bi zabeležio ove neverovatne trenutke.

Snimajući jednu nesreću, ugledao je treći kamion koji je brzo skrenuo i išao pravo ka njemu. Vozač kamiona je presekao tri trake i došao na drugu stranu puta, pri čemu je, na svu sreću, promašio muškarca koji je sve snimio iz unutrašnjosti automobila.

Prikolica kamiona se čak zapalila dok se on nekontrolisano kretao na autoputu, što se može jasno videti na snimku. Muškarac je za dlaku izbegao stravičan sudar i sigurnu smrt.

- Isključio sam kameru, pozvao 911 i prijavio nesreću - objasnio je autor snimka i istakao da je loše vreme bilo razlog ovih saobraćajnih nezgoda.

Pogledajte video:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.