Gledajte sve RTS kanale na jednom mestu - u okviru GO4TV usluge!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Mar.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledajte sve RTS kanale na jednom mestu - u okviru GO4TV usluge!

Ako živite daleko od kuće, a volite da pratite dešavanja u Srbiji, kanale Radio-televizije Srbije (RTS) koji vam upravo to omogućavaju možete gledati legalno na GO4TV.

Uživajte u informativnom TV programu, ali i najboljim domaćim serijama i sportskim utakmicama.

Kralj Petar I, Senke nad Balkanom (prva sezona), Odrastanje generacije Z, krimi serija Pet, Komšije i Vojna akademija (prva sezona) su samo neke od domaćih serija koje se trenutno emituju na programima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << RTS-a.

Samo na RTS-u uživajte u dobro poznatim emisijama Šarenica, Balkanskom ulicom, Sa Tamarom u akciji, Ovo je Srbija, Kvadratura kruga, Znanje imanje, RTS ordinacija... jer ovo su serije koje zauzimaju udarna mesta među najgledanijim TV sadržajem.

O aktuelnim dešavanjima u Srbiji informišite se gledajući čuveni Dnevnik ili prateći dobro poznate emisije RTS-a, kao što su Oko, Upitnik, Da možda ne.

GO4TV, sa preko 200+ ex-YU TV kanala, garantuje legalnost, sigurnost i visok kvalitet usluge. Usluga je dostupna na svim vašim uređajima (TV, telefon, tablet), uz mogućnost istovremenog gledanja na čak četiri uređaja. Sadržaj TV kanala možete premotavati do sedam dana unazad, a svi GO4TV paketi u svojoj ponudi imaju i preko 300 radio stanica. Za filmofile u okviru MAX paketa nudimo Videoteku sa najboljim domaćim filmovima.

Pogledajte GO4TV ponudu paketa i kupite pretplatu OVDE

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.