Gledaj program i kada si ga propustio

Izvor: Blic, 12.Mar.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaj program i kada si ga propustio

Pogledajte na novoj digitalnoj televiziji Telekoma Srbija sve što niste stigli da pogledate u prethodna 72 sata uz uslugu „72 sata unazad“.

Više nećete morati da žurite kući kako ne biste zakasnili na početak svoje omiljene emisije ili serije koju redovno pratite. Sada možete da se opustite i u udobnosti svog doma uživate u omiljenom programu koji je bio emitovan - uz uslugu 72 sata unazad.

„72 sata unazad“ vam omogućava da pogledate emisiju, film ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neki drugi sadržaj koji ste propustili ili želite da ga pogledate ponovo, a emitovan je u prethodna 72 sata. Sadržaj koji ste odabrali možete da premotavate unapred, unazad, ili da zaustavite emitovanje, odnosno da pauzirate.

Sve što je potrebno da uradite jeste da aktivirate uslugu u okviru interaktivnog vodiča, odabirom opcija Moj nalog/Paketi i usluge, a TV kanali na kojima je omogućeno korišćenje ove usluge u TV vodiču su obeleženi odgovarajućim simbolom.

Za dodatne informacije o usluzi 72 sata unazad i njenoj ceni posetite sajt Telekoma Srbija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.