Izvor: Southeast European Times, 04.Sep.2008, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni tužilac Haškog tribunala Bramerc posetiće Beograd sledeće nedelje

03/09/2008

BRISEL, Belgija -- Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće sledeće nedelje dva dana u Beogradu da bi razgovarao o saradnji Srbije sa Haškim tribunalom za ratne zločine, saopštila je u utorak (2. septembra) portparolka tribunala Olga Kavran. Bramerc je planirao posetu u julu, ali je bila odložena zbog operacije koja je dovela do hapšenja bivšeg lidera bosanskih Srba Radovana Karadžića. Glavni tužilac krajem ovog meseca treba da predstavi svoj izveštaj o saradnji Srbije sa tribunalom. (Tanjug, B92, Beta, RTS - 02/09/08)

Nastavak na Southeast European Times...






Povezane vesti

ŠTAJNMAJER: BUDUĆNOST SRBIJE U EU

Izvor: Kurir, 04.Sep.2008

BEOGRAD, 04. septembar 2008. (FoNet) - Nemački šef diplomatije Frank Valter Štajnmajer naglasio je danas u Berlinu da je budućnost Srbije u Evropskoj uniji, kao i da je Srbija pokazala jasnu spremnost da sarađuje sa Haškim tribunalom. Posle razgovora sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.