Glavni odbor PUPS: Penzioneri su bili i ostali uz PUPS

Izvor: Beta, 24.Dec.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni odbor PUPS: Penzioneri su bili i ostali uz PUPS

PUPS je u Sava centru održao sednicu Glavnog odbora. Na sednici je izraženo puno jedinstvo i data istinska podrška stavovima i delovanju predsednika PUPS-a Milanu Krkobabiću. Glavni odbor je jednoglasno konstatovao da je odluka PUPS-a da se podrži koncept premijera za fiskalnu konsolidaciju, bila ispravna i neophodna. Nedvosmisleno se pokazalo da je PUPS danas jedini istinski zaštitnik penzionera i da će još odlučnije istrajati u tome, uprkos svim izazovima. Penzioneri Srbije su uz PUPS, bili i ostali. PUPS kao garant dugoročne stabilnosti, koja je se ogleda kroz sigurnost i redovnost penzija je i pouzdan partner u izgradnji jedne nove i ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ispravna odluka PUPS-a da se podrži fiskalna konsolidacija

Izvor: RTS, 24.Dec.2016

. Partija ujedinjenih penzionera Srbije je u centru "Sava" održala sednicu Glavnog odbora, na kojoj je izraženo puno jedinstvo, data podrška predsedniku PUPS-a Milanu Krkobabiću i ocenjeno da je odluka PUPS-a da se podrži koncept premijera za fiskalnu konsolidaciju, bila ispravna i neophodna.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.