Glavni odbor DSS potvrdio izlazak na izbore u koaliciji NADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 18:56

Glavni odbor DSS potvrdio izlazak na izbore u koaliciji NADA

Glavni odbor Demokratske stranke Srbije potvrdio je danas Odluku Predsedništva stranke.

Odluka je da izađe na predstojeće predsedničke, parlamentarne i na izbore za Skupštinu Grada Beograda u koaliciji sa Pokretom obnove Kraljevine Srbije čiji je predsednik Vojislav Mihailović u okviru srpske koalicije NADA.

Takođe, potvrđeno je i da će ispred Srpske koalicije NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana, kandidat za predsednika Republike Srbiji biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik DSS-a Miloš Jovanović.

- Srpska koalicija NADA je predstavljena septembra 2021. godine u Novom Sadu. Ona kao takva postoji i ona će izaći na izbore, a uveren sam da ja kao predsednički kandidat imam ozbiljne šanse da uđem u drugi krug izbora. Kada vidim ljudi koje nas podržavaju, nisam zabrinut jer znam da će sve doći na svoje, da će naša ideja koja objedinjuje nacionalno i demokratsko pobediti - izjavio je Jovanović, kako je saopšteno iz koalicije NADA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.