Glava u torbi, ali stvarno

Izvor: Mondo, 09.Feb.2013, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Glava u torbi", ali stvarno

Koja se to pevačica i dizajnerka krije u torbi vrednoj skoro 2.500 evra?

Viktorija Bekam postavila je na Twitter fotografiju koja ilustruje kako je "odlepila" tokom priprema za Nedelju mode u Njujorku.

"Došlo je to vreme kada smo svi pomalo u delirijumu", napisala je Viktorija uz fotku na kojoj na glavi ima jednu od torbi iz svoje kolekcije, čija je cena 2.300 evra.

Bivša "Spajsica" predstaviće na Nedelji mode u Njujorku svoju novu kolekciju, pa na Twitteru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svakodnevno obaveštava svojih 5,3 miliona fanova o tome kako teku pripreme.

Modna štampa piše da nema razloga da supruga Dejvida Bekama misli da joj je "glava u torbi", pošto je njena prethodna kolekcija prošla odlično kod kritičara.

(MONDO, foto Twitter)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.