Izvor: RTS, 23.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasanje o zakonima

Poslanici Skupštine Srbije, posle rasprave o izmenama Zakona o visokom obrazovanju, počeli glasanje o svim zakonoma koji su bili na dnevnom redu tokom prve sednice redovnog jesenjeg zasedanja.
Supština je usvojila Zakon o zaštiti državne granice kojim se uređuje zaštita granice, organizacija i način vršenja zaštite.
Sistem upravljanja granicom treba da štiti nepovredivost d...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština: Usvojeni "vizni zakoni"

Izvor: Mondo, 23.Okt.2008

Skupština Srbije usvojila je više zakona neophodnih za stavljanje Srbije na 'belu šengensku listu', za borbu protiv korupcije, a izmenjen je i Zakon o visokom obrazovanju. Po usvajanju tih važnih zakona, počela je nova sednica raspravom o rebalansu budžeta za 2008. godinu

Nastavak na Mondo...

Parlament usvojio "šengenske" i antikorupcijske zakone

Izvor: Blic, 23.Okt.2008

Usvajanjem zakona koji su neophodni za stavljanje Srbije na belu šengen listu, kao i seta antikorupcijskih zakona Skupština Srbje završila je prvu sednicu redovnog jesenjeg zasedanja. Poslanici su, takođe, potvrdili četiri međunarodna finansijska ugovora i usvojili izmene Zakona o visokom obrazovanju.....Zakonom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.