Glamur iz Milana

Izvor: Blic, 23.Jun.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamur iz Milana

Ovogodišnji modni događaj „Belgrade Fashion Nights“ počeo je revijom italijanskog brenda „Blugirl“. Italijanski ambasador sa svojom suprugom bio je domaćin i ugostio veliki broj ljubitelja mode poput Verice Rakočević, Vesne Dedić, Snežane Dakić, Jadranke Jovanović i mnoge druge.

Veliku pažnju javnih ličnosti koji prate modne trendove i vole dobro da se oblače privukla je revija italijanskog brenda „Blugirl" iz kolekcije jesen-zima 2010. Atraktivne manekenke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su prošetale 30 modela poznate kreatorke Ane Molinari, koji su nedavno predstavljeni na Nedelji mode u Milanu.

Među njima su se definitivno izdvojile i zapale za oko svim prisutnima, haljinice prekrivene šljokicama u kombinaciji sa perjanim jaknama, jednostavne uske crne haljine od kašmira sa srebrnim nitnama, duži tanji džemperi"

Boje koje Ana Molinari predlaže za predstojeće hladne dane su tamnozelena, siva, boja srebra i nekoliko nijansi lila. Manifetacija koju tradicionalno organizuje modna agencija „Fabrika” će se nastaviti i modni hedonisti će moći da uživaju u Danu grčke mode.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ITALIJANSKA ELEGANCIJA

Izvor: Kurir, 23.Jun.2010

U rezidenciji ambasadora Italije prikazana je kolekcija italijanske modne kuće „Blugerl“...Svi modeli dizajnerke Ane Molinari u Beograd su stigli direktno sa Nedelje mode u Milanu, a odlikuje ih jednostavnost, udobnost u kroju i vrhunski kvalitet materijala...Strukirani mantili i kaputi, džemperi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.