Glamočić: Bezbedna hrana za građane

Izvor: RTS, 14.Mar.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glamočić: Bezbedna hrana za građane

Hrana koja se nalazi na tržištu Srbije je zdravstveno bezbedna i poručujem građanima Srbije da mogu da budu bezbrižni i da konzumiraju hranu, rekao je za RTS ministar Dragan Glamočić.

Ministar poljoprivrede Srbije Dragan Glamočić kaže da je hrana koja se nalazi u prometu ispitana i zdravstveno bezbedna za stanovništvo i negirao navode pojedinih medija da se u prometu nalazi na desetine tona mesa uginulih životinja.

"Hrana koja se nalazi na tržištu Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je zdravstveno bezbedna i poručujem građanima Srbije da mogu da budu bezbrižni i da konzumiraju hranu", rekao je za RTS Glamočić.

Prema njegovim rečima, navodi koji se pominju u medijima poslednjih dana apsolutno nisu tačni.

"Oni se ne pojavljuju slučajno u ovom momentu, jer Srbija u ovom momentu ima kontrolu iz EU, Ruske Federacije i Kine i ova infomacija mogla je da ugrozi naše interese", rekao je Glamočić.

Srbija će zaštiti svoje građane i neće dozvoliti, kako kaže Glamočić, onima koji to zaloupotrebljavaju da zbunjuju javnost i nanose štetu Srbiji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glamočić: Hrana je u Srbiji zdravstveno bezbedna

Izvor: Mondo, 14.Mar.2014

Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić izjavio je večeras da je hrana na tržištu Srbije zdravstveno bezbedna i..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.