„Gift“ и „Stevans“ у следеће суботе у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Feb.2023, 09:10

„Gift“ и „Stevans“ у следеће суботе у СКЦНС Фабрици

Швајцарски бенд „Stevans“ и новосадски бенд „Gift“ наступиће на заједничком концерту у СКЦНС Фабрици, у суботу, 11. фебруара од 21 час. Фото: Промо Улазнице, по цени од 500 динара, моћи ће да се купе на дан концерта, на билетарници Фабрике, која ће бити отворена од 20 часова. „Stevans“ ће овом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << приликом први пут наступити у Србији али ово није њихов први сусрет са нашом земљом.
Наиме, фронтмен бенда, Иван Франел и његов брат рођени су у Београду, а родитељи су им дали друга имена: Миленко и Стеван.
Бенд „Stevans“ је фузија Европе и Америке. За 4 албума, овај европски поп бенд успео је да остави трага на музичкој сцени, између осталог свирајући пре бендова Coldplay, Deep Purple и Snow Patrol.
Наступали су широм света на неким од најпрестижнијих бина и фестивала у Лондону, Њујорку, Паризу, Вијетнаму, Кини, Јужној Америци, а у Швајцарској су били део Палео фестивала као и „Montreux Jazz“ Фестивала.
„Свираћемо вам одличне песме које су комбинација модерног инди рока са озбиљном дозом диско звука осамдесетих, а које заједно чине „кечи“ сyнтх-поп звук који подиже атмосферу! Заплесаћеш са нама!“, поручују момци из бенда „Stevans“.
У већини својих инкарнација „Gift“ нас је навикао на Британију, на атмосферу златних година рокенрола и електро попа по клубовима Лондона, Манчестера или Бирмингена. Фото: Промо И овај пут ће нам представити своје стваралаштво које настаје под утицајем декада те енглеске музичке сцене, али исто тако и под утицајем локалног урбаног живота, живота у изласку и свих социолошких и љубавних недоумица са којима се суочавамо у свакодневном животу у Новом Саду и Србији.
Акценат ће бити на надавно издатом албуму “У сенци града”, старим и новим хитовима попут „Mon Amour“, „Никад мејнстрим“, као и „Хаос“ са којим су се пласирали прошле године у велико финале Песме за Евровизију!
Такође овом приликом „Gift“ ће са поносом представити и свој најновији хит – „Либерта“, са којим ће и ове године учествовати на „Песми за Евровизију 2023“.
Ruski post-pank bend Ploho 16. februara u SKCNS Fabrici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Gift“ и „Stevans“ у следеће суботе у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.