Gest iz Čačka koji je ODUŠEVIO PREDSEDNIKA: Maleni Tadija poklonio je Vučiću igračku za Vukana

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 13:30

Gest iz Čačka koji je ODUŠEVIO PREDSEDNIKA: Maleni Tadija poklonio je Vučiću igračku za Vukana

Pored ovog prelepog gesta za najmlađeg sina Aleksandra Vučića, i sam predsednik dobio je poklon po kome će sigurno pamtiti ovaj istorijski dan za Čačak.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Čačak, gde je prisustvovao obeležavanju početka proizvodnje nove fabrike Vorwerk&Sohn grupe u Srbiji i otvaranju Naučno-tehnološkog parka u tom gradu.

Predsednik Srbije nije krio oduševljenje i radost zbog ulaganja u Čačak, kao i njegov razvoj na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svim poljima. Pohvalio je sve radnike, sve mlade i talentovane ljude, sve investitore i poručio da ovo nije kraj i da će se nastaviti sa ulaganjem u Čačak kako bi mladi ljudi ostali u svom rodnom mestu i obezbedili sigurnu i svetlu budućnost kako za sebe, tako i za njihove porodice i decu.

Međutim, ni građani Čačka nisu krili oduševljenje povodom otvaranja fabrike i Naučno-tehnološkog parka, ali i samim dolaskom predsednika u njihov grad. Kako najstariji, tako i oni najmlađi.

Naime, maleni dečak iz Čačka po imenu Tadija, izašao je ispred predsednika i poklonio Vučiću igračku njegovom vršnjaku, Vučićevom najmlađem sinu Vukanu i oduševio ne samo predsednika, nego i sve prisutne.

Poklon od Tadije za Vukana!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 16, 2020 at 3:56am PDT

- Poklon od Tadije za Vukana - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

Pored ovog prelepog gesta za najmlađeg sina Aleksandra Vučića, i sam predsednik dobio je poklon po kome će sigurno pamtiti ovaj istorijski dan za Čačak, kao i sve njegove građane.

"Ministri da ostave telefone unutra kad dolaze kod mene." - Poklon za predsednika Vučića, ručno rađena drvena kutija za odlaganje mobilnih telefona.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 16, 2020 at 3:55am PDT

- Ministri da ostave telefone unutra kad dolaze kod mene - poklon za predsednika Vučića, ručno radjena drvena kutija za odlaganje mobilnih telefona.

Ovo je sigurno jedan od bitnijih dana za Čačane, ali je sigurno da je jedan od dana koji će predsednik Srbije pamtiti po toplini, poklonima i divnim ljudima u čiji grad vredi ulagati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.