Izvor: N1 televizija, 01.Mar.2021, 10:45

Georgiev: Kokeza je Vučićev vojnik, neka predsednik kaže kad se to odmetnuo

Slaviša Kokeza nije osoba koja je samostalno delovala, on je Vučićev vojnik i bilo bi dobro da nam predsednik države, između ostalog, objasni kada je to Kokeza počeo samostalno da radi, ili ne daj Bože, Nebojša Stefanović, izjavio je direktor programa News Max Adria Slobodan Georgiev. "Kokeza nije završio svoj iskaz u policiji, a mi smo već znali o čemu je bilo reči na tom razgovoru", kazao je Georgiev u Novom danu na N1.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Georgiev: Svi treba da se zabezeknemo kako se jedan dobri Vučićev vojnik Kokeza našao u istrazi (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2021

Slaviša Kokeza nije osoba koja je samostalno delovala, on je Vučićev vojnik i bilo bi dobro da nam predsednik države, između ostalog, objasni kada je to Kokeza počeo samostalno da radi, ili ne daj Bože, Nebojša Stefanović, izjavio je direktor programa News Max Adria Slobodan Georgiev. “Kokeza...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.