Gejzir u Pećkoj patrijaršiji, Đurić objavio snimak VIDEO

Izvor: B92, 30.Mar.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gejzir u Pećkoj patrijaršiji, Đurić objavio snimak VIDEO

Kancelarija za KiM je angažovala tim stručnjaka kako bi se rešio problem vodosnabdevanja Pećke patrijaršije, objavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

"Tim stručnjaka, koji je angažovala Kancelarija za KiM pronašao je podzemnu žilu vode u Pećkoj patrijaršiji, koja se godinama suočavala sa isključenjima vode. Nastavljamo borbu za ostanak i opstanak na KiM", napisao je Đurić na Tviteru i objavio video-snimak gejzira vode na mestu gde je pronađena žila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen gejzir u Pećkoj patrijaršiji

Izvor: RTS, 30.Mar.2018

Kancelarija za KiM je angažovala tim stručnjaka kako bi se rešio problem vodosnabdevanja Pećke patrijaršije, objavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. . "Tim stručnjaka koji je angažovala Kancelarija za KiM...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.