Gde je sada Ljajić, gde su sindikati

Izvor: Danas, 30.Jun.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je sada Ljajić, gde su sindikati

- Smatram da odgovornost za nacrt o ukidanju elementarnih radničkih prava u Srbiji leži na sindikatima, koji olako prelaze preko ukidanja javne rasprave o promeni dosadašnjeg Zakona o radu, koji je sigurno morao da se menja, ali ne na štetu radnika i u korist privatnih poslodavaca, već preispitivanjem opravdanosti obezvređenja elementarnih prava koja su utvrđena još početkom 20. veka.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gde je sada Ljajić, gde su sindikati

Izvor: B92, 30.Jun.2014

- Smatram da odgovornost za nacrt o ukidanju elementarnih radničkih prava u Srbiji leži na sindikatima, koji olako prelaze preko ukidanja javne rasprave o promeni dosadašnjeg Zakona o radu, koji je sigurno morao da se menja, ali ne na štetu radnika i u korist privatnih poslodavaca, već preispitivanjem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.