Gde je Huan Karlos?

Izvor: B92, 04.Avg.2020, 22:01

Gde je Huan Karlos?

Bivši španski kralj Huan Karlos koji je rekao da odlazi u egzil, nije došao u Dominikansku Republiku, kako su to objavili španski novinari.

To je večeras saopštila Dominikanska uprava za migracije.

Španski mediji danas su spekulisali da je bivši kralj otišao u Dominikansku Republiku posle objave da napušta Španiju da bi omogućio svom sinu - sadašnjem kralju da nesmetano obavlja svoje dužnosti, ali Palata je odbila da bilo šta kaže.

Huan Karlos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prvi koji je odavno pod teretom optužbi za korupciju i zbog rasipanja državnog novca, izjavio je pre dva dana da napušta Španiju i da će živeti u drugoj zemlji zbog još jednog finansijskog skandala u čijem je središtu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.