Izvor: Kurir, 05.Dec.2009, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde da bušim?

KURŠUMLIJA - Jedino romsko naselje u Kuršumliji i dalje muči muku s fekalijama i otpadnim vodama, iako je završena izgradnja primarne kanalizacije tik uz njihove kuće. Izgradnju primarne kanalizacije duge 300 metara finansirali su Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i lokalna vlast. Dogovoreno je da Romi sami iskopaju kanal za kanalizacione cevi od svojih kuća do prijemnih šahtova, ali većina njih to ne može da izvede jer, kako tvrde, šahtovi nisu postavljeni na odgovarajućim mestima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Teško do priključka

Izvor: Glas javnosti, 05.Dec.2009

KURŠUMLIJA - Nevolje romskog naselja sa otpadnom vodom još traju iako je sredstvima programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i lokalne samouprave pre tri meseca urađena primarna kanalizacija u dužini od 300 metara, koja prolazi na samo nekoliko metara od njihovih kuća. Do sada su samo tri romske...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.