Gazeta delo sport: Dejan Stanković predsednik FSS od 16. decembra!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2013, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazeta delo sport: Dejan Stanković predsednik FSS od 16. decembra!

Kako javlja italijanska "Gazeta delo Sport", Dejan Stanković će 16. decembra biti promovisan u novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

 Dejan Stanković  

Kratko se navodi da će tog dana biti održana i Skupština FSS, ali da nema dileme oko izbora bivšeg fudbalera Lacija i Intera, koji uživa veliko poštovanje u Italiji.

S tim u vezi, mnogima je čudan odlazak Siniše Mihajlovića sa kormila reprezentacije, koji je sa Stankovićem u kumovskim vezama. Miha je preuzeo ekipu Sampdorije, a ostanak u reprezentaciji Srbije je vezao za Tomislava Karadžića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gazeta delo sport: Dejan Stanković predsednik FSS od 16. decembra!

Izvor: Dzungla.org, 03.Dec.2013

Kako javlja italijanska „Gazeta delo Sport“, Dejan Stanković će 16. decembra biti promovisan u novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Gazeta: Stanković novi predsednik FSS

Izvor: Sportal.rs, 03.Dec.2013

Dejan Stanković (35) na korak je od mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, piše italijanska

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.